Mit mellemnavn er KULMBAK

Posted on 30. november 2011

2


Jeg har taget et par chancer i denne uge. Et par ricisi om man vil. Og det kan jeg allerede nu godt afsløre, at det vil jeg.

Jeg har været på Brøndby Stadion på en mandag aften, og gik dermed glip af Medical Night på Kanal 4. Jeg har købt en iPhone 4 i stedet for den iPhone 4S og føler mig derfor allerede håbløs bagud rent teknologisk. Jeg har kørt fra Vesterbro til H.C. Andersens Boulevard uden baglygte og med en person på bagagebæreren. Forbi, elller… Meget tæt på politistationen. To faktisk. Min far er endda politimand. Vovehals fristes man til at kalde mig. Nogle ville måske endda gå så langt som at sige at “Fare” er mit mellemnavn. Men det er det ikke. Det er Kulmbak.

Jeg har sågar drukket en halv liter mælk af tvivlsom kvalitet. Så sent som i morges endda. Og jeg stod op kl. 11 i dag uden at være bange for chefen. Nå ja, og så har sagt mit job op uden at have fundet et nyt et af slagsen. Det var faktisk grunden til at jeg stod op kl. 11 i dag og ikke sagde noget til chefen.
Det var måske lidt dumt. Men fuck det. Jeg var pissetørstig, og mælken var det eneste der var tilbage i køleskabet. Ud over slatten broccoli.

Jeg har ikke prøvet at være uden job siden jeg startede på Shell, Hirtshalsvej i 9800 Hjørring tilbage i 1994. Det var en tid der på ingen måde fejlede noget som helst. En timeløn på 31 kr. og fri adgang til bland-selv-slik og gamle pornofilm. Og muligheden for at gå i kedeldragt og træsko. Og lære at køre bil. Arhmen for helwe! Det var fine dage. Og jeg lærte at køre bil dengang. Det skulle man helst på det tidspunkt. Ellers skulle man skubbe bilerne frem og tilbage på tanken. Og det gik satme ikke. At jeg så alligevelle dumpede køreprøven er en anden sag. Jeg mener stadig der var gult lys.

Det eneste negative ved det job var at man også skulle gøre vaskehallen rent hver søndag morgen. Og sådan noget tager bare ikke mere end en time. Så det er trælse 31 kr. at stå op kl lort søndag morgen. Men hvad gør man ikke for fri bland-selv-slik..
Det er så absolut den type jobs jeg går efter igen. Jeg er færdig med at samle penge ind til fattige mennesker og dyr i bur. Lad bjørnen danse! siger jeg. Færdig med at være konsulent. Lad mig rende rundt i kedeldragt og gøre biler rene. Hvis jeg arbejder i døgndrift til 31 kr. i timen, så hiver jeg 744 kr. Hjem om dagen. Det er 22.000 om måneden, hvis jeg arbejder hver dag. Så går der nok ikke lang tid inden den nye iPhone er hjemme. Bevares, jeg har da også lidt til overs til at købe “Fare” som et ekstra mellemnavn.

Reklamer
Posted in: Kulmbaks blog