Jeg ved alt for lidt om ål

Posted on 28. april 2011

1


Jeg ved alt for lidt om ål. Og det irriterer mig en smule. Og det irriterer mig også, at jeg ikke ved hvornår jeg skal få tid til at erhverve mig mere viden om ål inden for den nærmeste fremtid. Weekenden skal bruges i godt selskab med tidligere kolleger. Søndag eftermiddag skal muligvis bruges på Hvidovre stadion, hvor FC Hjørrings vanvittige fodboldhold kommer på besøg. Og meget af næste uge skal bruges på en tur til Stockholm. Det betyder at al info om ål må læres på den tid til tager at køre i tog til og fra Nyborg og i fly til og fra Stockholm.

Hvad ved jeg om ålen? Den svømmer. Den minder alt for meget om en slange. Den kan være elektrisk. Japanere er helt pjattede med den. Jeg fik at vide i dag, at der findes en restaurant i Japan, som kun serverer ål. Den smager godt når den er røget og er i selskab med røræg. Havde Jesus kunnet vælge om, havde han dikteret røget ål med røræg som sit sidste måltid. Some people never learn.

Hvorfor har jeg et behov for at vide noget om ål? Det har jeg fordi jeg arbejder for en organisation der arbejder for at bevare natur og miljø. Og når man gør det, så er det vigtigt at vide noget om de dyr der er i vores natur og miljø. Jeg ved efterhånden lidt om gorillaen og om pandaen. Den er doven. Den er pænt meget doven. Den spiser kun bambus. Og med ”kun bambus” mener jeg KUN bambus. Og den er ikke pjattet med at formere sig, hvilket betyder at der kunne være et stort potentiale i panda-erotik. Målrettet til pandaer vel at bemærke. Så havde der muligvis været flere tilbage end der er i dag.

Bevares, jeg er blot fundraiser. Så jeg ved noget om at hive penge ind og noget om Excel. Jeg elsker Excel. Havde det været muligt, havde jeg uploadet denne blog i Excel. Det med dyr lærer jeg hen ad vejen. Næste projekt for mig som fundraiser er at samle ind til et projekt der skal undersøge pandaers tendenser når det kommer til erotik. Og deres tv-vaner.

Reklamer
Posted in: Kulmbaks blog